sâmbătă, 23 noiembrie 2013

CONCERT PENTRU SANDRA

UPDATE: EVENIMENT INCHEIAT. s-au adunat 5500 lei din vanzare de bilete la concert. 
VA MULTUMIM!




In 4 decembrie, inainte de Mos Nicolae, cele mai mari nume ale folkului din Cluj va invita la so SEARA SPECIALA PENTRU Sandra, incepand cu ora 20.00 in Irish & Music Pub - str. Horea nr 5.

Emeric Set, Magda Puscas & Friends, Punct ROM (Ionut Mangu, Ioan Onisor, Razvan Krivacs, Roxana Zapartan), Ducu Hotima si Oana Dragomir s-au adunat pentru a ne umple sufletele si a crea o seara in care energia sa curga inspre Sandra

Pe Sandra Ladar, cunoscatorii de muzica folk din Cluj, o cunosc. Vocea ei a ramas cu siguranta in sufletul oricarui om care care a auzit-o vreodata cantand.

Sandra, familia ei, trec printr-o perioada in care au nevoie de PRIETENI si sprijin. Adi, sotul Sandrei a fost diagnosticat cu o tumoare inoperabila (detalii mai jos). Tratamentul, terapia pe care au ales-o, ii costa 3000 lei lunar. Sandra munceste acum singura pentru a intretine casa si pe cei 2 copii.

Prietenii Sandrei, nume mari ai folkului clujean, au creat o seara speciala pentru Sandra. Noi simtim ca locul ei, energia ei ar fi mult mai utila canalizata in interiorul familiei asa ca va invitam sa ne ADUNAM si sa OFERIM fiecare atat cat poate pentru Sandra, pentru ca si ea sa simta ca tot ce a oferit pana acum, i se intoarce inapoi...

Concertul e pana la urma o "scuza", de fapt un CADOU oferit voua, tuturor celor care alegeti sa veniti sa o sprijinim pe Sandra.

VA ASTEPTAM CU TOTII LA CONCERT!!!
Va invitam sa dati informatia mai departe si sa veniti cu familiile si prietenii!
toti banii adunati in seara de 4 decembrie vor merge catre Sandra!


CAND: 4 decembrie ora 20.00
UNDE: Irish & Music Pub
CE: CONCERT CARITABIL PENTRU SANDRA
BILET: donatie de min 20 lei


mesajul Sandrei despre situatia lor: "Dragilor, impartasesc cu voi povestea noastra, in speranta ca veti fi alaturi de noi. Diagnosticul sotului meu, Adrian Ladar, din 8.10.2013 este TUMORA BUZA, CAVITATEA BUCALA SI FARINGE CU EVOLUTIE , CARCINOM SCUAMOS NECHERATINIZAT MODERAL DIFERENTIAT (G2). Neoperabil. 
Tratamentul lui Adi, cu tot cu plata unei asistente care sa il ajute zilnic, este de 3000 lei pe luna, timp de 6 luni. Dupa primele 6 luni urmeaza un tratament putin diferit, timp de un an, care nu stiu cat va costa lunar. Aceasta suma de care are nevoie Adi lunar eu nu o am, din ce lucrez acopar doar cheltuielile de intretinere ale familiei. Avem doi copii, Maria de 7 ani si Luca de 4 ani. Traieste doar mama mea, care este bugetara, cu credit si locuieste la Baia Mare.
De 4 luni de cand Adi nu mai poate lucra, a primit doar concedii de cate 10 zile pe luna, din care 5 zile acopeream eu prin firma si 5 zile acoperea asigurarea de sanatate.
Speram ca Adi sa primeasca in sfarsit concediul de un an pentru bolnavii de cancer.
Contul sotului meu, este la Banca Transilvania, pe numele LADAR FLORIN ADRIAN, RO37 BTRL 0130 1201 5151 37XX. Va multumesc din suflet tuturor, in acest moment predau aceasta grija in mana lui Dumnezeu si ma rog sa fie bine, sa ii fie de folos tratamentul si sa inmulteasca inmiit tuturor celor care ne ajuta cu suport moral si financiar!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu