marți, 10 decembrie 2013

INTALNIRE in iubire cu Nicole - despre si pentru Kaelyn

am PENTRU JOI, 12 DECEMBRIE, ORA 17.30, o invitatie SPECIALA!!!!! 
un moment pe care mi-l doream de mult!!! 
APOSTOL NICOLE, mama lui Kaelyn, fetita pentru care grupul nostru de mamici s-a mobilizat de asa multe ori si atat de frumos, NE INVITA SA NE CUNOASTEM, sa povestim, sa putem pune intrebari, sa "incheiem" intr-un fel experienta noastra cu "cazul" Kaelyn (pentru cine nu-l cunoaste, detalii aici: http://kaelyn.ro/). 

Kaelyn e bine acum. de fapt Nicole ne va da toate detaliile. 
invitatia ei SI A MEA este pentru TOTI CEI CARE S-AU IMPLICAT, pentru toti cei carora le-a pasat, pentru toti cei care vor sa vina sa ne cunoastem personal. 
sa ne vedem unii pe altii, cei care IMPREUNA am creat minuni!! 
invitatia ei e urmatoarea:

"Dragi mamici de pitici...
De mult ma gandesc la drumul lung parcurs alaturi de voi...un drum care s-a dovedit a fi o binecuvantare si pentru care in mare parte va suntem recunoascatoare.
Asadar as vrea tare mult sa ne intalnim, sa va cunosc personal, sa va multumim pentru tot ce ati facut si mai mult sa putem sta in tihna la o poveste despre batalia lui Kaelyn si nu numai. Sunteti asteptate la o astfel de intalnire in cadrul evenimentului pentru Mihaita."


invitatia MEA este sa fiti JOI, 12 DECEMBRIE, incepand cu ora 17.30, la liceul Waldorf in Zorilor, str. Sergiu Celibidache nr 8-12. 
vom sta la o poveste relaxata cu Nicole. 
vom avea ocazia sa punem toate intrebarile care ne-au stat poate in suflet si in gat in perioada in care urmaream fiecare postare despre ele... 
HAIDETI!! 
am ales ziua si ora, pentru ca in aceeasi seara, in aceeasi locatie, o alta mamica organizeaza un eveniment minunat CARITABIL, pentru MIHAITA. celalalt copil al grupului nostru  
celalalt copil care trece acum prin noi incercari... 
si mi s-a parut ca energia se potriveste. 
sa vorbim despre VINDECARE si apoi sa ramanem (cine doreste), in MUZICA SI SUFLET, la concert: https://www.facebook.com/events/550364448377550
deci? ce ziceti?
VENITI? pentru cine nu stie despre concert, va copiez mai jos invitatia - SI VA ASTEPTAM!!

Muzica face parte din viata fiecarui om. 
Fiecare din noi o percepem intr-un mod mai mult sau mai putin constient. 
Daca ne deschidem spre oamenii din jurul nostru putem auzi chiar muzica lor interioara si putem asculta cat de frumos rezoneaza asta cu noi , mai ales atunci cand ne unim spre a darui.

Va invitam sa facem IMPREUNA acest gest. 
SA DARUIM IMPREUNA si sa ne simtim bine.

Va propunem o seara "cu cantec", prin care dorim sa cream o atmosfera placuta alaturi de Ioan Man & Grupul Regal Transilvan, care de data asta canta pentru Mihaita.

IOAN MAN se numara printre finalistii emisiunii X Factor (sezonul trecut), de la Antena 1.
Este un om minunat cu o voce deosebita, deschis spre a descoperi si spre a ajuta lumea prin cantec, prin ceea ce face.
Sloganul lui este "Daca vrei, poti!" si pentru ca el insusi este un luptator in aceasta viata, vine acum sa aduca cu el mesajul ca "Daca vrem, putem IMPREUNA sa ajutam! Sa facem mult bine, pentru Mihaita!"

Mihaita, este un copil minunat a carui poveste o puteti afla aici:

http://povestealuimihaita.wordpress.com/
si aici
https://www.facebook.com/PovesteaLuiMihaita

Este uimitor cum acest copil dispune de forta de a aduce oamenii IMPREUNA, de a umple spatiul si de a genera energia buna care il ajuta si care ne uneste pe noi intr-un gest minunat, acela de A DARUI.
Putem face asta inca o data.
Putem sa il ajutam cu ce avem fiecare din noi mai bun si cu priceperea noastra, dar si cu banutii atat de necesari pentru tratamentul, care ii va usura suferinta.
De aceea haideti sa ne mobilizam inca o data pentru el.
Haideti sa petreceti un timp minunat intr-o atmosfera relaxanta, ajutand.

Va asteptam sa veniti impreuna, pentru ca impreuna se intampla lucruri minunate.
Impreuna cu familiile voastre, cu rude, cu copii cu prieteni, cu vecini cu oameni pe care ii cunoasteti sau nu-i cunoasteti :) CU MULTA LUME, sa-l ajutam pe Mihaita si sa ne simtim bine.

Si pentru ca o muzica buna merge bine langa un dulce bun sau langa o gustare buna, ne-am gandit sa organizam si un BUFET CU BUNATATI!

In acest sens invitam mamici dornice sa prepare bucate alese (prajituri delicioase, gustari si chiar bauturi miraculoase - vin fiert, limonada, cafea, ceai ) si sanatoase pentru voi si pentru copii, pe care sa le vindem la acest "bufet cu bunatati".
Cine doreste sa participe la asta sa trimita un mesaj pe e-mail la aryia02@yahoo.com

Pentru participarea la recital am considerat ca ar fi de mare folos sa avem un pret de participare, o donatie minima, de 15 lei.
Bani care vor merge integral catre Mihaita.
Bineinteles ca si donatiile mai substatiale sunt bine primite! :)

Asa ca ramane stabilit!

CAND: In 12 DECEMBRIE 2013
ora 19.00
UNDE: Liceul Waldorf Cluj-Napoca
CINE: Ioan Man & Grupul Regal Transilvan

IMPREUNA pentru Mihaita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu