miercuri, 21 august 2013

TARG CARITABIL PENTRU MIHAITA

Povestea lui Mihaita e cunoscuta deja multora dintre cei ce citesc mesajul asta (pentru cine nu stie inca, dati un ochi aici: www.pentrumihaita.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/PovesteaLuiMihaita)
A fost si inca este in sufletul nostru de multa vreme. Totusi, pentru prima data EXISTA O SPERANTA de tratament! O clinica din Londra e dispusa sa investigheze amanuntit cazul lui si acolo unde multi spuneau ca nu se mai poate face nimic, ei spun ca vor sa incerce. Dar pentru asta e nevoie DIN NOU de bani – de 53.000 euro doar pentru cele 2 saptamani de investigatii.
Si pentru ca refuz sa cred ca sansa la viata a unui copil atat de minunat cum e Mihaita depinde de bani, VA INVIT din nou sa ne adunam, sa fim din nou iar IMPREUNA, sa aratam inca o data ca se poate, ca dand fiecare doar cat avem, reusim sa miscam energii, ca daca ne oferim pe noi, daca aratam ca ne pasa, daca ne facem partea fiecare, SE POATE!
Targurile pentru mamici si pitici sunt deja cu traditie in grupul nostru (https://www.facebook.com/groups/mamici). Pana la urma e o ocazie minunata de a ne gasi lucrusoare “noi” la preturi foarte bune, de a ne re-intalni cu alte mamici, de a oferi, de a sta la o poveste sau o prajitura :D (am avut datile trecute niste prajituri de casaaaaaa, greu de uitat :D)
Asa ca va invitam din nou in 21 sptembrie in parcare la Cora Cluj la un eveniment din care, DIN NOU, toata lumea castiga!!

Organizam 
SAMBATA, 21 SEPTEMBRIE, 
intre ORELE 10-14 
un targulet in care va invitam sa participati CU TOTII!!! 
IN PARCAREA CORA CLUJ (in dreapta statiei de autobus, inainte de intrarea principala)

CE?
Haideti sa strangem lucrusoare de care nu mai avem nevoie dar de care s-ar bucura altii. Orice doriti sa donati, de orice doriti sa "scapati" si e inca in stare buna; haine (de copii si adulti), jucarii, si orice alte obiecte de casa sau curte pe care doar le pastram prin dulapuri, camari, balcoane si debarale..
SAU HAIDETI SA CUMPARATI!


DE CE?
FACEM ASTFEL UN MARE BINE:
- mediului înconjurător pentru ca evităm cumpărarea de lucruri noi prin re-utilizare
- noua pentru ca ne eliberam de lucruri care nu ne mai trebuie, făcând aer in casa si loc pentru ceva ce ne trebuie,
- celor care cumpără si se bucura pentru ca au acces la lucrusoare care le plac la prețuri nefixate, ci negociate, sau propuse, sub forma de donatii,
- il ajutam pe Mihaita si familia lui, usurandu-le povara ! - despre Mihaita, puteti citi mai multe aici: pentrumihaita.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/PovesteaLuiMihaita

Vom fi cu siguranta bucurosi noi toti pt ca avem ocazia de a face un mare bine noua si tuturor celor amintiti!!!!


Ce ziceti? Veniti? Va alaturati grupului nostru pentru a face un "targulet" maaaaare mare in care sa fie multe multe obiecte utile pentru toti si sa strangem multi multi bani pentru a-l ajuta pe MIHAITA ?


INSCRIERI PENTRU "VANZATOARE"
Daca doriti sa veniti ca "vanzatoare" (am pus intre ghilimele, pentru ca de fapt banii adunati vor fi donati pentru MIHAITA) - va rugam sa ne scrieti numele, adresa de e-mail si numarul de telefon INCEPAND CU 2 SEPTEMBRIE si pana MIERCURI 18 SEPTEMBRIE, pe adresa targsischimb@gmail.com - ca sa ne putem organiza, sa stim de cat spatiu vom avea nevoie etc. (locurile sunt limitate si vom accepta lume in ordinea inscrierilor) - "vanzatoarele" vor fi rugate sa vina in ziua targului incepand cu ora 8.30 ca sa ne putem organiza cat mai bine. multumim.
inscrierile se fac DOAR la adresa targsischimb@gmail.com - pentru o mai buna centralizare (veti primi raspuns pe aceasta adresa doar incepand cu data de 2 septembrie).


CUM ALTFEL PUTETI AJUTA
Cine nu poate sta cu "stand", adica nu doreste sau nu poate sa stea efectiv la vanzare, dar doreste sa sprijine cauza, puteti sa oferiti lucrusoare ca donatii - noi le vom pune acolo pe masute si banutii adunati din vanzarea lor vor merge tot spre MIHAITA! - asteptam mesaje daca sunteti doritori. data trecuta, la un targ similar, au fost donate niste lucruri atat de frumoase si de valoroase!!! de la tarcuri, la scaune de masa si masina, la hainute multe, diverse, aproape noi si multe alte utile pe langa casa... de abia asteptam sa vedem din nou cu ce alegeti sa sprijiniti cauza noastra. mi se pare minunat oricum ca fac deja parte dintr-un asemenea grup care se gandeste la altii... va multumesc!!

SI EVIDENT, ASTEPTAM CAT MAI MULTI CUMPARATORI!!!

targul nu va avea taxa de intrare, dar vom organiza o TOMBOLA cu obiecte valoroase, iar in loc de "bilet de intrare" va recomandam sa faceti o donatie de minim 5 lei si sa luati un bilet la tombola - din asta, din nou toata lumea iese in castig :)am scris multe, dar ca sa sumarizez:

va asteptam cu drag la 
TARG CARITABIL PENTRU MIHAITA 
SAMBATA, 21 SEPTEMBRIE, 
intre ORELE 10-14 
IN PARCAREA CORA CLUJ (in dreapta statiei de autobus, inainte de intrarea principala)


Orice donatie e bine venita si pana atunci si ORICAND, in conturile: 
RO76BRDE130SV77640191300
Deschis la BRD, sucursala Cluj-Napoca
sau RO22BACX0000000222247000
Deschis la Unicredit Tiriac Bank
Titular:   Iordache Ioana Bianca
eveniment sustinut de: CORA CLUJ si UITE CINE VORBESTE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu