luni, 20 mai 2013

duminica IMPREUNA, in 2 iunie

UPDATE - eveniment incheiat!

In 2 iunie se sarbatoreste la nivel international SHARING DAY – ziua internationala a contributiei, dedicata celor care DARUIESC, care se aduna sa foloseasca impreuna, care impartasesc…
Grupul nostru de mamici a dovedit pana acum ca asta este o caracteristica ce ne defineste fara doar si poate, asa ca dragi mamici, DUMINICA, in 2 iunie, intre 17.00 si 19.00 va invitam in spatiul verde de la Transylvania College (str. Baisoara 2A) sa NE SARBATORIM! Am ales ziua pentru ca sa fie o zi speciala a noastra, a lucrului care ne defineste ca si comunitate!
Va invitam la o ocazie de a fi IMPREUNA, de a ne relaxa, a povesti si de a fi noi exact asa cum suntem
Va invitam la un picnic duminica dupa-amiaza, la aer, la iarba… - nici nu am stiut cat de special este spatiul VERDE de la Transylvania College!!! trebuie sa veniti sa-l descoperiti si voi!! (le multumim inca o data ca ni l-au oferit cu asa e mult drag!)
si va invitam sa aduceti cu voi tot ce aveti mai bun si vreti sa impartiti cu altii! Puteti sa va puneti la bataie talentele de gospodine sau puteti aduce ceva gata cumparat, puteti aduce un fruct sau o sticla de apa (sau pahare :D)… le vom pune toate impreuna si…. Atat :)
aaaa, sa nu uitati sa va aduceti paturi sau pe orice altceva vreti sa stati pe iarba :)
Cei de la Use Together (un proiect despre care MERITA sa cititi aici:http://www.usetogether.com/ ) ne-au mai dat o idee minunata: sa le dam si celor mici ocazia sa faca parte din energia asta speciala a contributiei, a impartasirii, a lucrurilor facute IMPREUNA, a daruirii.
Asa ca, pe cei mici, ii invitam sa vina cu cate o jucarie sau mai multe.
Sa venim de acasa cu gandul ca DARUIM, ca tot ce aducem, aducem pentru bucuria celorlalti… asa ca vom veni cu jucaria sau jucariile, le vom pune impreuna si toata lumea se va juca cu tot ce va fi acolo!!!
La final, jucariile ramase vor merge la copii care poate nu sunt la fel de norocosi ca noi, sa aiba atatea jucarii! Sau daca chiar ne vom indragosti de o jucarie, o putem lua acasa… pana la urma asta e farmecul lucurilor folosite IMPREUNA.
CE - sarbatorim INTERNATIONAL SHARING DAY la Cluj - DUMINICA IMPREUNA
CAND - duminica 2 iunie, intre 17.00 si 19.00
UNDE - spatiul verde de la Transylvania College (str. Baisoara 2A)
P.S. - daca vremea nu tine cu noi, daca ploua sau e racoare, VENITI TOTUSI! vom gasi un interior generos acolo si putem oricum sarbatori duminica IMPREUNA, putem imparti jucarii si mancarici pregatite cu drag! va asteptam!!!in cadrul evenimentului care a fost creat pentru VOI TOTI, vom avea inca un moment frumos:
fotografii nostri de pe grup ne vor face poze, 
iar pentru a avea un pic de magie, invitam la ora 18.00 FIX mamicile care au cumparat FUSTITE DELICATE PENTRU KAELYN, sa vina cu fetitele imbracate in fustite  - marcam in felul acesta si finalul acelei campanii - despre care puteti citi aici: http://damceavem.blogspot.ro/2013/04/cumpara-fustite-delicate-pentru-kaelyn.html


in plus, GAZDAC IOANA s-a hotarat ca va face picturi pe fata pentru toti copilasii care aduc o jucarie pentru altcineva.
si nu ca recompensa :) ci pentru ca si ea vrea sa DARUIASCA
asa cum a facut-o deja de multe ori pana acum!!
multumim Ioana!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu