luni, 15 aprilie 2013

TARG

UPDATE: EVENIMENT INCHEIAT!!!
pentru ca noi stim ca SE POATE, si la evenimentul DAM fiecare CE AVEM am dovedit asta din nou, va invitam sa continuam pentru KAELYN, sa facem lucruri frumoase impreuna:


asa ca va invit la un eveniment din care, DIN NOU, toata lumea castiga!!

Organizam 
SAMBATA, 2 MARTIE, 
intre ORELE 10-13 
un targulet in care va invitam sa participati CU TOTII!!! 
- la TRANSYLVANIA COLLEGE - Strada Baisoara 2A (cartier Gheorgheni)CE?
Haideti sa strangem lucrusoare de care nu mai avem nevoie dar de care s-ar bucura altii. Orice doriti sa donati, de orice doriti sa "scapati" si e inca in stare buna; haine (de copii si adulti), jucarii, si orice alte obiecte de casa sau curte pe care doar le pastram prin dulapuri, camari, balcoane si debarale..
SAU HAIDETI SA CUMPARATI!


DE CE?
FACEM ASTFEL UN MARE BINE:
- mediului înconjurător pentru ca evităm cumpărarea de lucruri noi prin re-utilizare
- noua pentru ca ne eliberam de lucruri care nu ne mai trebuie, făcând aer in casa si loc pentru ceva ce ne trebuie,
- celor care cumpără si se bucura pentru ca au acces la lucrusoare care le plac la prețuri nefixate, ci negociate, sau propuse, sub forma de donatii,
- o ajutam pe Kaelyn si familia ei, usurandu-le povara ! - despre Kaelyn, puteti citi mai multe AICI

Vom fi cu siguranta bucurosi noi toti pt ca avem ocazia de a face un mare bine noua si tuturor celor amintiti!!!!


Ce ziceti? Veniti? Va alaturati grupului nostru pentru a face un "targulet" maaaaare mare in care sa fie multe multe obiecte utile pentru toti si sa strangem multi multi bani pentru a o ajuta pe KAELYN ?
Mai mult nu putem face, dar asta, zic eu, sta in puterea noastra!!


INSCRIERI PENTRU "VANZATOARE"
Daca doriti sa veniti ca "vanzatoare" (am pus intre ghilimele, pentru ca de fapt banii adunati vor fi donati pentru KAELYN) - va rugam sa ne scrieti numele, adresa de e-mail si numarul de telefon pana VINERI 22 FEBRUARIE, pe adresa targsischimb@gmail.com - ca sa ne putem organiza, sa stim de cat spatiu vom avea nevoie etc. (locurile sunt limitate si vom accepta lume in ordinea inscrierilor) - "vanzatoarele" vor fi rugate sa vina in ziua targului incepand cu ora 8.30 ca sa ne putem organiza cat mai bine. multumim.
inscrierile se fac DOAR la adresa targsischimb@gmail.com - pentru o mai buna centralizare.


CUM ALTFEL PUTETI AJUTA
Cine nu poate sta cu "stand", adica nu doreste sau nu poate sa stea efectiv la vanzare, dar doreste sa sprijine cauza, puteti sa oferiti lucrusoare ca donatii - noi le vom pune acolo pe masute si banutii adunati din vanzarea lor vor merge tot spre KAELYN! - asteptam mesaje daca sunteti doritori. data trecuta, la un targ similar, au fost donate niste lucruri atat de frumoase si de valoroase!!! de la tarcuri, la scaune de masa si masina, la hainute multe, diverse, aproape noi si multe alte utile pe langa casa... de abia asteptam sa vedem din nou cu ce alegeti sa sprijiniti cauza noastra. mi se pare minunat oricum ca fac deja parte dintr-un asemenea grup care se gandeste la altii... va multumesc!!

SI EVIDENT, ASTEPTAM CAT MAI MULTI CUMPARATORI!!!

targul nu va avea taxa de intrare, dar vom organiza TOMBOLA cu obiecte valoroase, iar in loc de "bilet de intrare" va recomandam sa faceti o donatie de minim 5 lei si sa luati un bilet la tombola - din asta, din nou toata lumea iese in castig :)am scris multe, dar ca sa sumarizez:
va asteptam cu drag la 
TARG CARITABIL PENTRU KAELYN 
sambata 2 MARTIE,
intre 10 si 13,
La TRANSYLVANIA COLLEGE, Strada Baisoara nr. 2A (cartier Gheorgheni)


Orice donatie e bine venita si pana atunci si ORICAND, in contul: 
RO57BRDE130SV45616021300
Titular cont : Nicoleta Olimpia Apostol


eveniment sustinut de:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu