luni, 15 aprilie 2013

ATELIERE


aici veti gasi link-uri catre atelierele care urmeaza sa fie sustinute in cadrul proiectului DAM fiecare CE AVEM - pentru Kaelyn

UPDATE - EVENIMENT INCHEIAT!!!
programul este deocamdata urmatorul - dand clic pe fiecare atelier in parte ii veti putea vedea (pe masura ce ele vor fi adaugate) descrierea, costul si eventualele materiale pe care trebuie sa le aduceti cu voi daca participati

toti banii adunati din "taxe" vor fi donati pentru Kaelyn asa ca va invitam atunci cand va ganditi cat sa dati pentru un atelier, ganditi-va ca de fapt atelierul e GRATIS... este doar un bonus pe care il primiti pentru donatia pe care o faceti!!! 
si va multumim ca va implicati in joaca asta cu noi















in spatiul de socializare vom avea inclusiv un colt al relaxarii unde se pot primi masaje la umeri - evident, contra cost - banii urmand a fi si ei donati :) - dar ce masaje... :)


si chiar daca va invitam sa veniti la acest proiect PENTRU VOI, in cazul in care toate optiunile de bone v-au picat, intre 10 si 12.30 si apoi (dupa somnicul de la pranz), intre 16 si 18.30, vom avea cateva mamici cu experienta si pregatire care vor organiza un spatiu de joaca si activitati pentru cei mici!
vom avea si cateva jucarii oferite pentru acest spatiu de joaca de catre Bebe Brands. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu