duminică, 5 iulie 2015

din nou IMPREUNA pentru LUCA

dragilor, voi cei care ati dovedit de atatea ori pana acum ca dand fiecare ce avem, reusim sa mutam muntii, VA INVIT DIN NOU LA ACTIUNE!!
aseara, mama lui Luca mi-a scris urmatorul mesaj - au nevoie din nou de sprijinul nostru - asa ca daca cunoasteti (sau aveti) firme care s-ar putea implica cu donatii, sau vreti chiar voi sa donati, HAIDETI SA NE MAI MOBILIZAM INCA O DATA PENTRU LUCA!!!

si acum, mesajul mamei lui Luca: "va rugam sa ne ajutati inca odata,cum ati mai facut si in alte situatii disperate pentru noi,sa il putem duce pe Luca la un nou set de investigatii in Germania,unde a fost si acum 2 ani pentru tratamentul meduloblastomului.
Totul a mers relativ bine,pana in toamna trecuta,cand a inceput sa mearga mai rau,mai dezechilibrat,am facut un RMN si s-a observat aparitia unei zone albe,ca o pata,pe locul unde a fost tumora. Medicii din Germania care au vazut RMN-ul au facut indicatia de PET-CT,o investigatie destul de noua,foarte precisa in diagnostic,ce foloseste izotopi marcati. Nu am avut atunci banii necesari,am refacut la 6 luni RMN-ul si pata aceea e mai mare,ceea ce ne-a speriat foarte rau.Acum avem programare pe 17 iulie la aceasta investigatie,cu conditia sa o putem plati:costa 3600euro+teste alergie la subst.+onorariul medicilor,in total cam 4000-4300 euro.
As vrea,daca putem, sa apelam la niste firme,care au posibilitatea sa doneze spre fundatii un procent anume care se scade din impozitul pe venit,bani care ajung in visteria statului daca nu sunt directionati spre niste cauze umanitare.
Toti contabilii de firme cunosc aceasta posibilitate de donare,trebuie doar putina bunavointa...sa speram ca o gasim pana saptamanile viitoare..."

Daca cineva doreste amanunte sau acte medicale le putem oferi in privat.

De asemenea, cine doreste formularul fundatiei care ii ajuta pe Luca si ai lui - va rugam sa ne scrieti un mesaj la adresa damceavem@gmail.com

si HAIDETI SA DAM VESTEA MAI DEPARTE!!!!

Orice donatie e bine venita si pana atunci si ORICAND, in contul: PAYPAL: alinlegian@gmail.com
Conturi deschise la BCR Cluj NapocaTitular cont: LEGIAN LAURA STEFANIAEURO: RO88RNCB0113000771670002USD: RO61RNCB0113000771670003LEI: RO18RNCB0113000771670001BIC: RNCBSWIFT: ROBU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu